• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Non-static method view::load_views() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 837.
  • strict warning: Non-static method view::db_objects() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 1367.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

Dr. Oroszné Szarvas Márta

tanító, mozgás terapeuta, pedagógia szakos előadó, a Játszoda szakmai vezetője


| e-mail: szarvas.marta@jatszoda.hu |

Több mint harminc éve foglalkozom gyermekek oktatásával. Tanítóként az általános iskolában eltöltött évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a mai gyermekek már más módszereket, foglalkozási formákat igényelnek, mint akár 15 évvel ezelőtt. A köztudottan felgyorsult világból nap mint nap több és sajnos nem szűrt inger, információ áradat éri őket. Mindent szeretnének megismerni, megtudni, de ezek feldolgozására a mai rohanó és teljesítmény centrikus világ nem biztosít számukra elég időt. Kevés az önfeledt, elmélyült, sok mozgással egybekötött játékkal eltöltött szabadidejük. Ezeket a hiányokat a gyermekek nehezen dolgozzák fel, gyakran negatívan élik meg az oktatási rendszerben eltöltött éveket. Ezért kerestem meg azokat a módszereket, lehetőségeket, melyek gyakran a jó képességű, okos, érdeklődő gyermekekben is felmerülő képességzavarok feloldását biztosítják.
A fejlesztést több különböző terápia komplex alkalmazásával végzem.
Ilyenek például a beszédhallás fejlesztés, íráskép javítás, mozgásterápia. A gyermekek számára megfelelő eszközökkel és feladatokkal közösen pótoljuk az "elveszett" játékélményeket, az önfeledt, jó hangulatú foglalkozásokon.
Célom a harmonikus, kiegyensúlyozott, boldog, helyes önértékelésű, magabiztos gyermekek nevelése.