• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Non-static method view::load_views() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 837.
  • strict warning: Non-static method view::db_objects() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 1367.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

1% adĂł = 100% Dombfalva

  A Játszoda Egyesület idén a Dombfalva projekttel indítja az évet. Ennek megfelelĹ‘en honlapunk hamarosan megújult formában fogadja majd a látogatókat.
Az idei 1%-os felajánlásokat a Dombfalva projekt fejlesztésére fordítjuk majd. Köszönjük, ha támogatsz minket!

   Dombfalva szivárvány

Gyönyörű kettĹ‘s szivárvány Dombfalva területe felett.

Eddigi munkánk mellett miért is kezdünk bele ebbe a teljesen új projektbe?:
Az ismeretszerzésnek az egyik leghatékonyabb módja a tapasztalva tanulás. FejlesztĹ‘pedagógiai munkánk közben számtalanszor alkalmazzuk az ismeretszerzésnek ezt, az egyik leghatékonyabb módját. A saját tapasztalatainkból való tanulás azonban felnĹ‘ttkorban is éppen olyan fontos lehet, mint a gyerekkorban. Ezért alakítunk ki egy inspiráló helyszínt, amely tág lehetĹ‘séget biztosít a felnĹ‘ttek és a gyerekek részére is a tapasztalatcserére és a személyes megtapasztalásra. Legyen itt szó akár kézművességrĹ‘l, elĹ‘adóművészetrĹ‘l, életvezetési technikákról, alternatív kertészeti vagy akár építészeti megoldásokról, és az élet számos területén használható sokfajta tudásról. Mi is állandóan tanulunk a világból, ezért szeretnénk ennek a lehetĹ‘ségét kibĹ‘víteni!

Dombfalva:
A GödöllĹ‘i-dombságban, egy 4ha-os területen kialakuló közösségi és rekreációs célokat szolgáló komplex területhasznosítási kezdeményezés. Ennek keretén belül találkozók, táborok és egyéb közösségi programok részére alkalmas helyszínt alakítunk ki szerény, de funkcionálisan jól használható módon, sok kreativitással fűszerezve.  
Az idei 1%-os felajánlásokat kimondottan a Dombfalva projekt fejlesztésére szeretnénk fordítani. A hamarosan megújuló honlapunkon bĹ‘vebb tartalommal várjuk majd az érdeklĹ‘dĹ‘ket. 

 
Egyesületünk számára úgy tudsz rendelkezni adód 1%-áról, ha az adóbevallásban szereplĹ‘ nyilatkozaton feltünteted adószámunkat vagy letöltöd a részünkre kitöltött adónyilatkozatot és a bevallással együtt eljuttatod az adóhivatalnak.

 

Adószámunk: 18703313-1-13  
A kitöltött 1%-os adónyilatkozatot innen is le tudod tölteni!  

 

Köszönjük a támogatását!