• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Non-static method view::load_views() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 837.
  • strict warning: Non-static method view::db_objects() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 1367.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/eartphu1/public_html/jatszoda.hu/sites/all/modules/views/views.module on line 879.

Impresszum

Ezt a honlapot a Játszoda Sport és Kulturális Közhasznú Egyesület üzemelteti:
Adószám: 18703313-1-13
Levelezési cím: 2132 Göd, Révay u. 7.
e-mail cím: info@jatszoda.hu

Adó 1%-os felajánlást egyesületünk is tudja fogadni. Kérjük amennyiben egyetértenek céljainkkal, támogassák tevékenységünket annak felajánlásával!

Amennyiben egyesületünk közhasznú céljait egyébként is támogatni szeretné Ön vagy vállalkozása, kérjük a támogatást az alábbi bankszámlára utalják, a közlemény rovatban a "támogatás" megjegyzéssel!
Bankszámlaszám: 16200230-10010835 (Magnet Bank)

Támogatásukról adóigazolást állítunk ki melyet, az adóalapot csökkentĹ‘ tényezĹ‘ként tudnak elkönyvelni. Hosszútávú támogatási szándék esetén támogatási-szerzĹ‘dést tudunk kötni, melynek alapján a támogatást meghaladó összeget is leköltségelhetnek.

Amennyiben hirdetést szeretne elhelyezni oldalunkon, illetve a honlappal és bármilyen szervezési, egyesületi kérdéssel kapcsolatban keressék Orosz Márton - egyesületi elnököt elérhetĹ‘ségeinken vagy a 06-309-77-88-64-es telefonszámon.

A honlapon szereplĹ‘ képek a Játszoda saját programjain készültek, a rajta szereplĹ‘k engedélyével. Ha rajtuk kívül, véletlenül Ön, vagy gyermeke mégis felismerhetĹ‘ lenne a képeken és ez Önt zavarja, kérem jelezzék és azt eltávolítjuk a honlapról.
A honlappal kapcsolatos szerkesztési vagy egyéb hibákért felelĹ‘sséget nem vállalunk. Ha esetleges hibát fedezne fel, kérjük, feltétlenül jelezze elérhetĹ‘ségeinken, hogy azt kijavíthassuk! Köszönjük!